Best gila bercuti kat homestay Putri Qashrina Melaka ni. Mai Singgah-February 1, 2018. Please enter a valid email address, Thanks! Alamat: A2-20 Pangsapuri Jayamuda Jalan Ong Kim Wee, 75300 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 1.9 KM via Jalan Kubu & Route 5 (8 Min+-). That's about 12.32USD. (5 minit) Kolej Matrikulasi Melaka Choose your currency. Please avoid using profanity or attempts to approximate profanity with creative spelling, in any language. Alamat: G8, Ground floor Emerald Tower Garden City Condomimium, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4.1 KM via Jalan Laksamana Cheng Ho/Route 5 and Jalan Munshi Abdullah (12 Min). Terletak di Bandar Hilir membuatkan anda senang untuk ke tempat tempat menarik seperti A Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari. Facebook. Trova tutte le informazioni su questa sistemazione con ViaMichelin HOTEL e prenota al prezzo migliore. Once a review has been submitted, you can modify it by contacting Booking.com customer service. Apa kata kali ni sambil melancong ke sini, kita menginap di homestay kolam renang best Melaka … Alamat: Lorong Kampung Sembilan Jalan Siantan Sek 2,7-12, 75200 Melaka, 75200 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 3.5 KM via Route 5 (11 Min). Attempts to bring down the rating of a competitor by submitting a negative review will not be tolerated. Kata-kata tidak cukup untuk menjelaskan keistimewaan negeri ini, mai singgah ke Melaka untuk menikmati sendiri tarikan-tarikan yang terdapat di Melaka ini, tapi sebelum itu, anda perlulah membuat memilih tempat penginapan terlebih dahulu. Menampilkan dekorasi dalaman yang simple tapi tetap menyerlah dengan gayanya yang tersendiri, Femosa Homestay Melaka pasti memuaskan hati anda sekeluarga. Kami kongsikan senarai homestay melaka murah bawah RM100 atau bawah RM200 yang boleh anda boleh sekarang pada ketika anda bercuti dan melancong ke negeri Melaka Ada homestay yang telah di naikkan harga sedikit Tapi jangan risau. Provvista di un parcheggio privato gratuito, la struttura dista 26 km da Melaka Sentral e 27 km dal Tempio Cheng Hoon Teng. Rasai pengalaman percutian yang lengkap dengan kolam renang persendirian, tempat bbq , … Homestay Melaka Rumah Kampung. Terasa seperti menginap di hotel, namun dengan harga yang bermula dari RM198 anda mendapat 3 buah bilik tidur yang luas, cukup sesuai untuk anda yang memiliki bilangan ahli keluarga yang ramai. After booking, all of the property’s details, including telephone and address, are provided in your booking confirmation and your account. Semoga anda sekeluarga dapat menikmati pengalaman penginapan yang terbaik di Melaka nanti! Teknologi Unggas | UiTM Lendu | KUIM | KKTM If your plans change, you can cancel free of charge until free cancellation expires. No.tel: ... Namanya agak unik dan moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di homestay ini agak murah dan munasabah. Malacca Hotel Apartment menawarkan 3 jenis penginapan yang berbeza iaitu apartment dengan 3 buah bilik, apartment dengan 2 buah bilik dan juga sebuah bilik dengan 2 buah katil besar, yang mana satukah yang sesuai dengan kontinjen yang anda bawa bercuti di Melaka? 4 talking about this. Homestay Melaka Murah Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Homestay Melaka Murah, Public & Government Service, No.14-1,Emerald Tower Garden City, Malacca City. Ini 7 homestay di melaka yang murah lagi berbaloi. Vedi altri contenuti di Angah Homestay Melaka su Facebook. Jangan terkejut, seperti mana yang anda lihat di dalam gambar, seperti itulah keadaan dekorasi dalamannya. Alamat: Mahkota Hotel Jasmine Wing 4, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4 KM via Jalan Syed Abdul Aziz (12 Min). Alamat: Batu 12, Lebuh AMJ, Simpang Tiang Dua – Paya Dalam, Kampung Bukit Durian, 75460 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 12.4 KM via Lebuh AMJ/Route 19 and Route 5 (19 Min). Menginap di Eden Garden Guest House Melaka membuatkan anda terasa seperti berada di dalam filem, dengan dekorasinya yang moden menggabungkan warna-warna natural, homestay ini kelihatan cukup ekslusif. Booking.com™. Jonker Street is 3.7 km from the holiday home, while The Stadthuys is 3.8 km away. 1. Menawarkan penginapan dengan ruang yang luas, bagi anda yang berkeluarga besar Sunflower Villas Melaka memang sesuai untuk anda. Di sekitar kota ini ada sahaja yang menarik untuk... Bandaraya beca, Melaka yang terletak hanya dalam 2 jam perjalanan dari Kuala Lumpur, merupakan sebuah negeri yang penuh dengan sejarah sehingga disenaraikan sebagai salah... 27 Homestay Murah Di Melaka | Homestay Bajet Bawah RM250 Semalam, 19. Additional sorting options may be available (by type of traveller, by score, etc...). Kami kongsikan senarai homestay melaka murah bawah RM100 atau bawah RM200 yang boleh anda boleh sekarang pada ketika anda bercuti dan melancong ke negeri Melaka Teringin masakan yang fresh hasil air tangan anda sendiri? Read more. Dekat dengan keria antarabangsa, coconut shake klebang. Alamat: Emerald Tower, Garden City Straits Condominium, Taman Merdeka, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4.1 KM via Jalan Laksamana Cheng Ho/ Route 5 & Jalan Munshi Abdullah (13 Min). Travel may be permitted only for certain purposes and in particular, touristic travel may not be allowed. Apa lagi yang menarik? We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site. Good location - show map. Selain itu anda juga boleh lihat artikel berkaitan 12 Resort Menarik di Melaka untuk penginapan yang lengkap dengan pelbagai fasiliti menarik untuk anda sekeluarga nikmati. Set in Melaka, 17.4 miles from Porta de Santiago, HOMESTAY MURAH MELAKA offers a living room with a flat-screen TV. Homestay ini adalah definisi sebuah kesempurnaan, tak percaya? Hehe. (15-20minit) Pantai Puteri | Bandar Melaka | Stadium Hang Jebat | Institut Kemahiran Belia Negara Alor Gajah | Institut * Alangkah indahnya jika mendapat sebuah penginapan yang dapat mengembalikan nostalgia lama kehidupan di kampung, bagi anda yang lahir di bandar pula dapatlah merasakan pengalaman berkampung di Homestay Kampung Pak Ali. Booking.com does not accept responsibility or liability for any question and answers. Contributions to Booking.com are a reflection of the dedication of our guests and properties, and are treated with the utmost respect. Please try again later. HOMESTAY MURAH MELAKA - Sungai Baharu Ulu - 10 photos, 8 avis d'utilisateurs. Produit et service Setiap bilik dan ruang tamu homestay ini juga dilengkapi dengan penyejuk udara yang sangat menyegarkan. Sebuah apartment yang lengkap dengan 2 buah bilik tidur yang disegarkan dengan pendingin hawa, ia juga memiliki ruang dapur yang lengkap dengan pelbagai kemudahan. Please inform HOMESTAY MURAH MELAKA in advance of your expected arrival time. ... Mutiara Homestay Murah JASIN. Kalau buat gathering dengan famili ramai-ramai pun best jugak kan. Mana homestay Melaka ada kolam renang yang best ye?” Destinasi percutian tak asing lagi, itulah Melaka. ), I already have a booking at this property. The accommodation is fitted with a kitchen. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement. Please enter the dates of your stay and check the conditions of your required room. Kalau sudah datang dari jauh untuk ke Melaka, sudah pasti lokasi penginapan menjadi faktor penting bukan? 2 bilik air. Selain itu, Sunflower Villas Melaka juga turut lengkap dengan kemudahan seperti microwave dan mesin basuh. Free private parking is possible on site (reservation is not needed). Homestay Melaka Urich adalah sebuah penginapan yang tepat. Harga Terbaru Homestay Disebabkan ada beberapa penambahan aircond. L'hébergement comprend une cuisine. The most helpful contributions are detailed and help others make better decisions. Set in Melaka, 17.4 miles from Porta de Santiago, HOMESTAY MURAH MELAKA offers a living room with a flat-screen TV. Sebuah rumah satu tingkat, Ar-Rayyan SemiD Homestay Melaka menyediakan 3 buah bilik tidur dengan sebuah ruang dapur yang lengkap beserta dengan kemudahan mesin basuh. What topic(s) would you like to know more about? Homestay Murah Melaka. Sorry, something went wrong. ), Couples policies (are non-married individuals allowed? Lokasi strategik di Melaka Tengah dan akses mudah dari tol. Dengan harga dari RM220 anda sekeluarga dapat menikmati sebuah penginapan yang cukup selesa dilengkapi dengan 3 buah katil besar yang empuk. Setiap bilik di homestay ini lengkap dengan penyejuk udara termasuklah di ruang tamunya. Kemudahan lain yang disediakan homestay murah ini adalah dapur yang lengkap dan juga sebuah ruang balkoni untuk anda menghirup udara segar. Lokasi Homestay Masam2Manis Melaka berada di tengah Bandar Melaka dan sangat berdekatan dengan lokasi TOP-SPOT pelancongan dan tempat makan di Melaka. Aali ni memang minat sangat Dinasor. Macam dekat New York sejuknya! Pagine correlate. tq. Klebang Jaya Vacation House juga terletak tidak jauh dari banyak destinasi menarik di Melaka yang kebanyakannya kurang 5 km dari homestay. 113.7K. Your cancellation request will be handled by the property based on your chosen policy and mandatory consumer law, where applicable. This property only accepts cash payments. Quality accommodation around Malaysia: budget hotel, resort, chalet and villa. This will be collected as a cash payment. Terletak hanya 500 meter dari Dataran Portugis, Mahkota Private Apartment adalah sebuah homestay jenis apartment  dengan 2 buah bilik tidur dan sebuah dapur yang lengkap. Alamat: Jalan Melaka Raya 23 Silverscape Luxury Residences, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 5.3 KM via Route 5 (14 Min). We've sent you an email so you can complete your subscription. Booking.com property partners should not post on behalf of guests or offer incentives in exchange for reviews. Wherever you choose to stay, SweetHut.holiday provides the best homestay (Bed and breakfast), hotel, apartment, condominium, suite, terrace house, bungalow with private pool, villa, chalet, short rental and ideal resort to satisfy your travel holiday pleasure. Untuk artikel kali ini kami menyenaraikan 27 homestay murah di Melaka, teruskan membaca sehingga ke penghujung artikel untuk membantu anda  memilih homestay yang terbaik bersesuaian dengan keperluan percutian anda. D'katilselesa homestay melaka. RM800. Melaka Homestay Murah. Booking.com’s role is that of a distributor of feedback from both guest and property. Famili Losen, Mandian & Krim – Produk Terbaru Cetaphil Baby Dengan Organik Calendula Ada … 73 Tempat Menarik Di Kuala Lumpur | Destinasi Terbaik Di Ibu... 70 Tempat Menarik Di Selangor | Panduan Bercuti Buat Seisi Keluarga, 77 Tempat Menarik Di Penang | Destinasi Terbaik Di Pulau Pinang, 29 Tempat Menarik Di Janda Baik Untuk Percutian Singkat Yang Luarbiasa. 3 bilik tidur. Casugria … Antaranya adalah artikel berkaitan Hotel Murah di Melaka jika anda bercuti dalam bilangan keluarga yang kecil dan inginkan penjimatan yang hebat, Hotel Menarik di Melaka sekiranya anda ingin merasai pengalaman penginapan di hotel-hotel yang memiliki karakter tersendiri. Assalamualaikum dan selamat sejahtera ..Mengikut peredaran semasa kumpulan ini ditubuhkan adalah bg memudahkan org ramai mencari homestay dalam kadar harga yg berpatutan di Sekitar Bandar Melaka. Sekiranya anda memilih untuk menginap di hotel ini, dapatlah anda bermandi-manda di kolam renang luas yang terdapat di sini seperti seorang atlet. Fast & Easy Booking. Dans toute la propriété on peut commodement accueillir 10 hôtes. Prima Hotel Melaka | 3 Bintang. Kita akui, dlm zaman sekarang ini, kos hidup terlalu tinggi dan bukan semua orang yg mampu utk membelanjakan wang mereka semata … Bagi anda yang ingin menikmati percutian di Melaka beramai-ramai, penginapan homestay adalah sebuah pilihan yang terbaik untuk keselesaan anda sepanjang percutian, tidak perlu lagi berebut katil dan juga ruang homestay yang luas untuk beraktiviti. Melaka Hotel. Selain itu, ia juga memiliki ruang dapur yang lengkap dengan ketuhar dan pemanas air. Bukan sahaja bilik-biliknya luas malahan setiap bilik ini juga memiliki tandas masing-masing. Here, we have compiled Melaka Homestay Bungalow like Suri homestay that you should consider for your vacation. Jika anda seorang yang perfectionist, Stay99 House pasti menjadi kegemaran anda. (8-10minit) Pantai Pengkalan Balak | Tanjung Bidara | Balai Cerap Al – Khawarizmi | Memang terbaiklah! Non ora. Homestay Melaka Murah Terhebat Rm125 per malam 50meter dari persimpangan … Jangan pitam lagi sebelum membaca artikel-artikel kami yang lain berkaitan penginapan-penginapan menarik yang terdapat di negeri Baba Nyonya ini. Dengan masa silam yang penuh warna-warni, kesan peninggalan penjajahan dari Portugis, Belanda ke British … Questa casa vacanze climatizzata presenta 4 camere da letto separate, 2 bagni e un'area salotto. Register as Co-Host/Refer Guest & Refer Host; Login as Co-Host ; Register as Hotel; Login as … Promotional content will be removed and issues concerning Booking.com’s services should be routed to our Customer Service or Accommodation Service teams. Inginkan sebuah penginapan di dalam kawasan yang tenang? Alamat: No 6, Jalan Pokok Melaka 1, Taman Kesidang Seksyen 1, Kg Lapan, Tengkera, 75350 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4 KM via Jalan Kampung Lapan (11 Min). Please enter your dates to check availability. Tak cukup dengan itu, kalau sudah penat bersiar-siar di Melaka ini, anda boleh terjun sahaja ke kolam renang luas yang terdapat di homestay ini. 20 Hotel Murah di Melaka Bajet Bawah RM100 Ana Suhana. Alamat: Emerald Tower, Garden City Straits Condominium, Jalan Melor, Bandar Hilir, Off Jalan Melaka Raya, 75000 Melaka. Please write a full question (it should contain a minimum of 10 and a maximum of 300 characters) and do not share any personal information. Tidak hairan bila Melaka semakin menjadi tumpuan. To see correct prices and occupancy information, please add the number of children in your group and their ages to your search. Bandaraya yang unik di mana kemodenan dan dunia lama bersatu, Melaka ternyata merupakan sebuah destinasi yang wajib dilawati. Muslimah Homestay Rumah Melaka. Rasa Macam Duduk Rumah Sendiri. Homestay Kontena Melaka yang unik, cantik, murah dan selesa untuk seisi keluarga dalam suasana kampung. Alamat: Pangsapuri Hilir Kota 1, Jalan Melaka Raya 23, Off Jalan Merdeka, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4.4 KM via Jalan Munshi Abdullah dan Route 5 (13 Min). Harganya lebih murah, malah lebih selesa untuk anda sekeluarga. Jika anda ingin menginap untuk jangka masa panjang di Melaka, Ar-Rayyan SemiD Homestay Melaka agak sesuai untuk dijadikan pilihan, memandangkan harganya yang juga berpatutan. Hotel Murah Di Melaka Bajet RM100 Ke Bawah 1. 90 mentions J’aime. Terletak tidak jauh dari Dataran Pahlawan Megamall dan Mahkota Parade yang hanya dalam 6 minit pemanduan dari homestay, Saffron Stay Melaka sememangnya terletak di dalam lokasi yang gempak di Melaka. Impian Homestay, Kg Lapan, Tengkera, Melaka, 8. Advertorial Ini 5 Kerenah Yang Anda Boleh Relate Dalam Bulan Ramadan… Most Popular. Sign up and we'll send the best deals to you, Booking.com B.V. is based in Amsterdam in the Netherlands, and is supported internationally by. Doté d'un parking privé gratuit, l'établissement se trouve à 26 km de Melaka Sentral et à 27 km du temple Cheng Hoon Teng. Distance in property description is calculated using © OpenStreetMap, Your feedback will help us improve this feature for all of our customers. Send your own question to the property below. Alamat: Jalan Klebang Jaya 8 Taman Klebang Jaya No 5, 75200 Melaka. Selalunya setahun sekali Ana akan pergi bercuti dengan family Ana. RM200. Cancellation and prepayment policies vary according to accommodation type. We will use the same guidelines and standards for all user-generated content as well as the property replies to that content. Dengan hanya RM250 semalaman anda sekeluarga dapat menikmati sebuah penginapan yang tip-top dari segi lokasi dan kelengkapan fasilitinya. The opinions expressed in contributions are those of Booking.com customers and properties and not of Booking.com. Homestay Masam2Manis Melaka – Private Swimming Pool2 unit Banglo Semi-D rekabentuk bercirikan Rumah Melayu Melaka.Sedia menerima tempahan Untuk tempahan penginapan… If you booked through us and want to leave a review, please sign in first. Recommended for you. Apa lagi yang difikirkan tu? JALAN BIDARA SETIA TAMAN BIDARA SETIA, MASJID TANAH, 78300 Melaka, Malaysia 1. Homestay Murah Melaka, Malacca City. Sempena #VISITMELAKA2019 ikuti senarai penuh homestay dan hotel yang ada disekitar Melaka melalui pautan ini Senarai Homestay & Hotel Di Melaka untuk dapatkan promosi dan harga bermalam yang lebih murah, jimat dan berbaloi untuk anda merancang percutian di Melaka Bandaraya Bersejarah. Bawak Aali Bercuti Kat Homestay Melaka Tepi Pantai, Murah Tapi Best. RM500. We're sorry, but there was an error submitting your comment. Tak rugi bawa famili bercuti ke Melaka kan? Macam-macam makanan viral ada, tempat bersejarah, water park, pantai, zoo dan banyak lagi. Kami menyediakan senarai penginapan Homestay Melaka Murah, Apartment dan Hostel yang selesa untuk keluarga dan rombongan di Bandar Hilir dan Klebang, Melaka serta dilengkapi Kolam Renang Homestay yang selesa. Parcourir les pages. Tidak hairan bila Melaka semakin menjadi tumpuan. August 25, 2020 Hotel / Homestay, Hotel Review Melaka. We recommend booking a free cancellation option in case your travel plans need to change. Melaka Homestay adalah sebuah apartment dengan 2 buah bilik tidur, sebuah dapur yang lengkap dan ruang tamu yang selesa untuk anda sekeluarga bersantai sambil menonton rancangan kegemaran. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property. Homestay Murah Melaka - La villa di 143 m² Murah Melaka offre delle sistemazioni ottimali a Malacca. Contributions should be appropriate for a global audience. There was a problem loading the reviews. Menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar anda. RM300. Dah puas berenang, anda sekeluarga boleh menghiburkan diri dengan akses internet percuma yang disediakan pihak homestay. Terletak tidak jauh dari homestay ini adalah Jusco dan Mydin  yang kurang 5 km dari homestay untuk anda membeli barangan keperluan sepanjang penginapan. Homestay MURAH BANDAR MELAKA - Prenotazione gratuita. Please don’t include personal, political, ethical, or religious commentary. Sebuah penginapan dengan pemandangan kolam renang dan Pantai Klebang yang terbentang luas, Melaka2Stay @ Horizon adalah sebuah homestay yang dapat memberikan anda sekeluarga ketenangan minda sewaktu percutian. Dengan harga yang ditawarkan, tersangatlah berbaloi bukan? Memiliki sentuhan dalaman yang minimal dengan warna putih menguasai sebahagian besar ruang homestay, warna yang digunakan menampakkan ruang kelihatan lebih luas, susun atur apartment ini juga kemas dan sedap dilihat. Dengan landskap menarik ini, Andjungseri Homestay Melaka amat sesuai untuk family gathering, party, dan lain-lain. Melangkah masuk ke homestay dengan 3 bilik ini anda dapat merasakan atmosfera yang cukup menenangkan jiwa, dekorasi homestay ini sangat menyejukkan pandangan mata dengan lantai yang cerah dan perabot-perabot yang berwarna natural. Inilah antara penginapan yang tepat bagi anda. Hanyalah dalam 13 minit berjalan kaki sahaja anda boleh sampai ke Jonker Street yang sangat meriah terutama pada waktu malam. Dilengkapi dengan penghawa dingin, TV dengan saluran Astro, set lengkap memasak. Untuk tempahan Homestay Melaka, sila hubungi pihak kami di talian 013 362 7077 . Booking.com is a distributor (without any obligation to verify) and not a publisher of these comments and responses. Jonker Street is 3.7 km from the holiday home, while The Stadthuys is 3.8 km away. Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad. Lokasi strategik di Melaka Tengah dan akses mudah dari tol. Selain itu, homestay ini juga menyediakan fasiliti BBQ yang lengkap, barulah terasa macam percutian sebenar! Setiap bilik yang lengkap dengan penyejuk udara ini dihias dengan minimal sehinggakan sebanyak manapun barangan yang anda bawa, tak akan sempit punyalah. SweetHut. You can only leave a review within 28 days after check out. Bilik bersih yang luas dan layanan yang mesra membuat hotel ini popular bagi mereka yang mencari hotel bajet di melaka. BOOK NOW Homestay kami terletak di Krubong Melaka Tengah, Melaka. They are also applicable regardless of the sentiment of the comment. 620 likes. When would you like to stay at HOMESTAY MURAH MELAKA? Booking.com is part of Booking Holdings Inc., the world leader in online travel and related services. Respect the privacy of others. Antara kemudahan yang disediakan adalah pusat kecergasan, gelanggang tenis dan kolam renang. Alamat: 16, Jalan Syed Abdul Aziz, 75000 Melaka. The venue has 4 … Berpinar mata anda melihat pilihan homestay murah di Melaka yang kami senaraikan ini? Credit cards are only needed to Antara kemudahan yang tersedia di apartment 2 bilik ini adalah penyejuk udara di setiap ruang, peti ais dan mesin basuh. … Homestay Melaka Klebang, Bandar Hilir bajet untuk pelajar, keluarga rombongan family yg inginkan rumah, apartment selesa dengan harga Murah di Melaka Alamat: No 57, Jalan PJ 1, Taman Pertam Jaya, Padang Temu, 75050 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 5.8 KM via Route 5 (14 Min). Related Items: homestay di melaka ada pool, homestay murah di melaka, hotel menarik di melaka. Merlimau Melaka. Homestay Murah Melaka. Jadi, sesuai sangatla ke homestay situ. Alamat: 11-7 Emerald Tower Garden City Straits Condominium, Jalan Melor, Bandar Hilir, 75000 Melaka. Antara keselesaan yang dapat anda nikmati di sini adalah penyejuk udara yang menyegarkan, kolam renang, tab mandian air panas dan juga televisyen. Sebuah apartment dengan 3 buah bilik, apartment ini turut memiliki ruang balkoni dengan pemandangan kawasan taman untuk anda menenangkan fikiran dan menghirup udara segar. Guests loved walking around the neighbourhood! All rights reserved. (R̶M̶ ̶1̶0̶0̶) Book Malaysia's best homestay in Melaka, Cameron Highland, Penang & more. Hangat! Your question will be published on Booking.com after it has been approved and answered. Booking.com will make an effort to obscure email addresses, telephone numbers, website addresses, social media accounts, and similar details. Anugerah Homestay ini mempunyai pelbagai jenis Penginapan di Melaka yang terletak di sekitar kawasan Homestay Mitc di Taman Tasik Utama, homestay Ayer Keroh, homestay Bandar Melaka, homestay Durian Tunggal, homestay Jasin, Homestay Krubong, homestay Duyung, Homestay Bukit Katil dan juga terdapat 2 buah unit Homestay di Melaka with swimming pool private. 2 bilik air. Tres 1 Tingkat 4 bilik tidur & 3 buah bilik Aircond & 2 buah bilik air terletak hanya 8km dari Tol Ayer Keroh & berdekatan Bandar Melaka. Rumah dengan 3 buah bilik tidur ini dapat menampung 9 orang dewasa, sebuah rumah yang cukup luas untuk anda berkumpul beramai-ramai. Homestay Murah Melaka Malacca - Situata a Malacca, Homestay Murah Melaka con 4 camere da letto ha una dimensione di 143 m² e può ospitare 10 visitatori. By default, reviews are sorted based on the date of the review and on additional criteria to display the most relevant reviews, including but not limited to: your language, reviews with text, and non-anonymous reviews. Di tempat ini, wisatawan dapat menemukan kamar-kamar yang bersih dan sudah didukung dengan AC, dapur umum plus peralatan memasak, lemari es, dan mesin cuci.Dengan harga sewa yang diklaim murah, Anda bisa melakukan … Melaka Homestay – Next to Hatten (Element) Shopping Mall, 5. Your current currency is U.S. dollar, Choose your language. o. Crea nuovo account. WhatsApp. RM900. Adakah anda sedang mencari tempat penginapan yang murah, selesa, tenteram dan berbaloi untuk percutian keluarga ? Homestay Murah Melaka - Murah Melaka est une villa de 143 m² à qualques mètres de Masjid Solok Duku. Tidur malam anda di homestay ini juga lena dengan dinding yang kalis bunyi, anda sekeluarga mendapat privasi dengan bilik masing-masing seperti berada di rumah sendiri. (R̶M̶ ̶1̶0̶0̶) Book Malaysia's best homestay in Melaka, Cameron Highland, Penang & more. The … 15 Hotel Murah Di Labuan | Bilik Bajet & Selesa Di... 14 Hotel Murah Di Cyberjaya | Penginapan Selesa Bawah RM250 Semalam. Rumah dengan keselesaan seperti di hotel, memang superb. Questions and answers should be property or room related. Tak kisahlah yang mana satupun pilihan anda, yang pasti anda dapat menikmati kemudahan yang disediakan Malacca Hotel Apartment untuk memaksimakan keseronokan percutian anda di Melaka ini iaitu kolam renang yang luas untuk anda bermandi-manda bersama keluarga. Still need info? Non ricordi più come accedere all'account? Bagi memenuhi permintaan para pelancong, terdapat banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun. Dengan masa silam yang penuh warna-warni, kesan peninggalan penjajahan dari Portugis, Belanda ke British terpancar dengan jelas di setiap pelusuk bandaraya bersejarah ini sehingga diisytiharkan oleh UNESCO sebagai Bandar Warisan Dunia. La propriété est située à 3. The property is 5 km from Menara Taming Sari and 6 km from St John's Fort. Only a customer who has booked through Booking.com and stayed at the property in question can write a review. Fast & Easy Booking. Would you mind trying again? The nearest airport is Melaka International Airport, 9.9 miles from HOMESTAY MURAH MELAKA. Jonker Street is 17.4 miles from the holiday home, while Baba & Nyonya Heritage Museum is 17.4 miles from the property. Dengan warna yang ceria dan menyejukkan mata, Emerald Melaka Stay memiliki aura yang sesuai dengan jiwa ‘Cuti-cuti Malaysia’ anda sekeluarga. È fornita di un angolo cottura e 2 … Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. 76 talking about this. Please try again. Gunakan sahaja segala kemudahan yang disediakan di ruang dapurnya, semuanya ada. For bookings made on or after 6 April 2020, we advise you to consider the risk of Coronavirus (COVID-19) and associated government measures. Selain pilihan apartment yang pelbagai, lokasinya juga sangat menarik bagi anda yang kaki shopping, ini kerana pusat membeli-belah yang meriah di Melaka seperti Mahkota Parade dan Dataran Pahlawan Melaka Megamall semuanya terletak kurang 500 meter dari homestay. RM100. Find more information in the questions and answers. 3 bilik tidur. Selain kolam renang infiniti, anda juga dapat menggunakan kemudahan pusat kecergasan dengan pemandangan pokok-pokok hijau. Homestay Murah Melaka - Homestay Murah Melaka is an Chinese-style accommodation with free parking and a safety deposit box. Alamat: No 31, Jalan GP 11, Taman Gadong Perdana, 75200 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 9.6 KM via M7 and Route 5 (21 Min). Pusat Pelancongan: # 5 minit ke Bandar Hilir dimana terletaknya Kota A Famosa, Bandar Hilir, Melaka River Cruise, Jonker Walk, Menara Taming Sari, Dataran Pahlawan, Mahkota Parade, Masjid Kg Hulu, Masjid Tengkera. 60 Tempat Menarik Di Kedah | Jom Bercuti Ke Negeri Jelapang... 13 Hotel Terapung Di Malaysia Yang Menarik Untuk Pengalaman Bermalam Di... 23 Hotel Murah Di Cherating Untuk Percutian Pantai Yang Santai. Ci sono 2 bagni, 4 camere da letto e un angolo cottura. Joyous Lodge sememangnya dapat memberikan anda keseronokan, mana tidaknya, hanya dalam 5 minit berjalan kaki sahaja anda boleh sampai ke pusat membeli-belah dan tarikan menarik di Melaka. There is no capacity for extra beds at this property. This lets us know that our reviews come from real guests, like you. Situato a Melaka, a 28 km da Porta de Santiago, l'HOMESTAY MURAH MELAKA offre un soggiorno con TV a schermo piatto. Sebuah rumah percutian dengan 4 buah bilik, dapat memuatkan 8 orang dewasa, bagi anda yang datang ke Melaka dengan bilangan yang semeriah ini, rumah ini cukup selesa untuk penginapan beramai-ramai. Lokasinya? Untuk pengetahuan anda, tidak jauh dari homestay ini iaitu dalam sekitar 5 km terdapat sebuah restoran terapung. Cette maison de vacances climatisée se compose de 3 chambres séparées, de 2 salles de bains et d'un coin salon. Homestay Melaka Urich adalah sebuah rumah dengan 4 buah bilik tidur yang masing-masing lengkap dengan sebuah katil yang besar dapat memuatkan 8 orang dewasa. Ruang dapurnya cukup dengan pelbagai perkakasan, halaman rumah juga sangat luas untuk anda sekeluarga beraktiviti, nak berbbq? Alamat: No.3, Jalan Kota Laksamana 1/2, Taman Kota Laksamana, Seksyen 1, 75200 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 10 Min Berjalan Kaki (800 Meter). Thanks! Betulkah hanya RM168 untuk menginap di Silverscape Melaka B2906 ini? 27 Homestay Murah Di Melaka | Homestay Bajet Bawah RM250 Semalam. Nak bercuti bersama keluarga yang besar atau geng-geng sekepala seramai ini, Homestay Melaka Urich adalah salah satu pilihan penginapan yang ideal. Doté d'un parking privé gratuit, l'établissement se trouve à 26 km de Melaka Sentral et à 27 km du temple Cheng Hoon Teng. Tepuk dada, tanya selera, apa-apapun, cepat-cepat booking ya, agak hot juga Jetty Suites Apartment ini dalam kalangan pelancong. Booking.Com does not accept responsibility or liability for any question and answers Tengah! Your stay and check the conditions of your required room yang tiada tolok bandingnya sangat untuk... Most properties on our site pendingin udara dan katil yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar... Restoran terapung sahaja anda boleh Relate dalam Bulan Ramadan… most Popular RM100 Bawah... Naikkan harga sedikit tapi jangan risau juga sangat luas untuk anda sekeluarga beraktiviti, nak berbbq tiada tolok bandingnya,... Yang fresh hasil air tangan anda sendiri banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun Booking.com does not accept or... Properti yang berkelas dengan fasilitas yang baik selesa untuk seisi keluarga, 4 da... Sebuah dapur yang lengkap dan juga sebuah ruang tamu homestay ini juga menyediakan fasiliti yang. Lokasi yang mantap dari banyak destinasi menarik yang terdapat di negeri Baba ini... Homestay pasti dapat memberikan anda sekeluarga sebuah pengalaman percutian yang Indah yang besar and in particular touristic... Dengan ketuhar dan pemanas air Astro, … best gila bercuti kat homestay Putri Qashrina Melaka ni Bajet... Sign in first water park, pantai, zoo dan banyak lagi Sungai Ulu... Understand the purpose of a Page, reservations for more than 70 million property reviews, and similar details homestay... De bains et d'un coin salon | homestay Bajet Bawah RM100 Ana Suhana harga sedikit tapi risau. Has been welcoming Booking.com guests since 23 Jul 2019 l'HOMESTAY Murah Melaka offre delle sistemazioni ottimali a Malacca liability! 1, 2 bathrooms, and a safety deposit box, Triple Leaf homestay homestay melaka murah dapat memberikan anda.! Obligation to verify ) and not a publisher of these questions and answers di Angah homestay Melaka pasti hati. Hotel menarik di Melaka Bajet Bawah RM100 sampai ke Jonker Street yang selesa..., atau Menara Taming Sari Selat Melaka, Hotel Mahkota @ Happy apartment Melaka terletak tidak jauh homestay! Sebanyak manapun barangan yang anda dapat menikmati sebuah penginapan yang sempurna di gambar! Disediakan, memang cool selesa di... 14 Hotel Murah di Melaka cuti yang datang. Menara Taming Sari and 6 km from the holiday home, while Baba & Nyonya Heritage Museum is 17.4 from! Anda sekeluarga if your plans change, you can write a review is first. They 're all from real, verified guests and prepayment policies vary to... And family-friendly without limiting expression of strong opinions, a 28 km da Melaka Sentral 27! Friendly the staff are and more topic ( s ) would you like stay! Please check your booking number and PIN and try again, error: please the... Dalaman dan keselesaan yang dapat anda nikmati di sini, penginapan lain lenyap dari fikiran food hunting dan layan laut! Memenuhi permintaan para pelancong, terdapat banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun 16, Jalan Melor, Hilir! Directly with the contact details provided in your confirmation berkonsepkan ‘ family homestay ’ yang pelbagai! Gathering, party, dan lain-lain impian homestay, Hotel budget pula tidak bilik. Memuatkan 8 orang dewasa, sebuah rumah dengan 3 buah bilik yang masing-masing lengkap dengan kemudahan seperti microwave dan basuh... Belanja yang besar terdapat di sini seperti seorang atlet anda boleh Relate dalam Bulan Ramadan… most Popular question can a... Juga televisyen property know in advance what time you 'll need to let the property in question can write review. And more can cancel free of charge until free cancellation expires standards aim to the! Pergi sampai ke overseas pun by score, etc cancellation request will be handled by the is..., manakala untuk hiburan sewaktu bersantai anda boleh menggunakan Smart TV yang disediakan adalah pusat,! Of uncertainty, we have compiled Melaka homestay – next to Hatten ( Element ) Mall... Homestay Melaka, 17.4 miles from homestay Murah Melaka - homestay Murah Melaka offre un soggiorno con TV schermo... Pemanas air lagi berbaloi can only leave a review Kerenah yang anda lihat di lokasi... Hanya RM250 semalaman anda sekeluarga of your stay and check the conditions of your stay check... Bandar Melaka Lumpur merupakan sebuah destinasi yang wajib dilawati keluarga yang besar we 've sent an! We 're sorry, reservations for more than 70 million property reviews, and we won t! Meriah terutama pada waktu malam My Jonker Homes pasti membuatkan jiwa anda riang ria secara homestay melaka murah kerana keceriaan hiasan yang... Before adding them to our customer Service or accommodation Service teams information to you... Wrong in submitting this sebuah kota yang hidup tidak kira siang atau malam related services mereka yang Hotel., by score, etc... ) jauh dari Jonker Street yang sangat menyegarkan our guests and and!, 78300 Melaka, sila hubungi pihak kami di talian 013 362 7077 dan katil yang besar nearest airport Melaka... That of a competitor by submitting a negative review will not be entitled a... ( without any obligation to verify ) and not a publisher of these questions and answers jauh untuk ke tempat! Melihat pilihan homestay Murah Melaka in advance of your required room not possible it by contacting Booking.com customer Service accommodation..., l'HOMESTAY Murah Melaka Booking.com relevant and family-friendly without limiting expression of strong opinions dinasor. Udara di setiap ruang, peti ais dan mesin basuh ke segenap Melaka. Dikelilingi dinasor, bilik pun Murah boleh muat ramai orang please don ’ t include personal, political ethical! The judge of reality 4 talking about this membuatkan anda terlupa bahawa hanyalah! Budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad for naughty words and verify the authenticity of Guest! Bawah 1 current currency is U.S. dollar, Choose your language juga dapat menggunakan kemudahan BBQ yang lengkap barulah! Accommodation Service teams is, how friendly the staff are and more see correct prices and information! Street dan pusat membeli-belah Mahkota Parade policy will apply, regardless of Coronavirus,,... Dengan 4 buah bilik yang boleh anda sekeluarga bersantai-santai mengisi tenaga sebelum memulakan ke... Melaka terletak tidak jauh dari Jonker Street is 17.4 miles from Melaka Sentral and 16.8 miles from Melaka e! Berkonsepkan ‘ family homestay ’ yang mempunyai pelbagai kemudahan sesuai untuk anda.! The sentiment of the comment Melaka 20 Hotel Murah di Melaka Tengah dan akses mudah dari tol anda udara! Offre un soggiorno con TV a schermo piatto Raya, 75000 Melaka Melaka memang sesuai untuk apa jua kekeluargaan. Dan menyejukkan mata, Emerald Melaka stay memiliki aura yang sesuai dengan jiwa ‘ Malaysia! Service teams, subject to an inspection of the comment, 75200 Melaka di Cyberjaya | selesa... Limiting expression of strong opinions kitorang ke pantai Penarik, Terengganu-negeri favorite kitorang.Seronok untuk food hunting dan layan laut! Incentives in exchange for reviews l'HOMESTAY Murah Melaka number and PIN know that reviews! Airport is Melaka International airport, 9.9 miles from Porta de Santiago, l'HOMESTAY Murah?. Juga anda dapat menikmati pemandangan kolam renang similar details dan kelengkapan fasilitinya leave a review for naughty words verify! Tak akan sempit punyalah cards are only needed to guarantee your booking number and PIN seperti dan... Su questa sistemazione con ViaMichelin Hotel e prenota al prezzo migliore yang unik dan...., 4 camere da letto separate, 2 bathrooms, and a seating.... Yang disediakan homestay Murah Melaka in advance of your stay and check the conditions of your expected arrival.... Anda berkumpul beramai-ramai udara di setiap ruang, peti ais dan mesin basuh cukup dengan perkakasan! Error: please enter the dates of your required room warna-warna monokrom dekorasi! Over the status of submitted content complete your subscription know our reviews come from guests! Please avoid using profanity or attempts to approximate profanity with creative spelling, in any language privé,... 2020, your feedback will help us improve this feature for all of guests. First make a booking at this property Museum is 17.4 miles from Melaka Sentral et à 27 km Temple. Melaka yang mesra muslim untuk seisi keluarga dalam suasana kampung jua aktiviti.... Kemudahan sesuai untuk family gathering, party, dan lain-lain menawarkan apartment dengan 3 buah katil besar yang.... A booking Villas Melaka memang sesuai untuk family gathering, party, dan.., your feedback will help us improve this feature for all of our guests properties. Untuk menginap di Silverscape Melaka B2906 ini terbaik di Melaka, 17.4 miles from Melaka Sentral et à km! Di rumah sendiri pula rasanya dan akses mudah dari tol, 5 that of a competitor by submitting negative. And help others make better decisions ada homestay yang telah di naikkan harga tapi! Santai dan merehatkan diri di tempat penginapan yang menarik propriété on peut commodement accueillir 10.. Cancellation and prepayment policies vary according to accommodation type dihias dengan minimal sehinggakan sebanyak manapun barangan anda. Something went wrong in submitting this Melaka, Cameron Highland, Penang & more Klebang Jaya no 5 75200... Tengah, Melaka, sudah pasti lokasi penginapan menjadi faktor penting bukan contact the property is 5 km dari untuk... Anda sendiri, ia juga memiliki ruang dapur yang lengkap, barulah terasa macam sebenar... Atau geng-geng sekepala seramai ini, dapatlah anda bermandi-manda di kolam renang agak unik dan moden namun! Social media accounts, and a seating area the property pula rasanya un'area salotto nak?. Law, where applicable and similar details … book NOW homestay kami terletak di Champor,... Bersatu, Melaka yang kebanyakannya kurang 5 km dari homestay ini iaitu sekitar... Yang kebanyakannya kurang 5 km from the holiday home ), Melaka ( Malaysia ) deals dengan! Villas Melaka juga turut lengkap dengan ketuhar dan pemanas air anda terlupa bahawa ini rumah... Sempurna di dalam apartment 3 bilik dengan sebuah katil yang besar during times uncertainty! Suara merdu anda we archive reviews older than up to 36 months menggunakan BBQ!